Choose languageLanguage
Novost

Veliko priznanje za naš rad!

Veliko priznanje za naš rad!

Ima li većeg zadovoljstva od činjenice da je vaš rad prepoznat i istaknut od strane stručnjaka? Neopisiva nam je čast i zadovoljstvo pohvaliti se činjenicom da je naš rad prepoznat i na globalnoj razini. Gartner (www.gartner.com) je vodeće svjetsko poduzeće za IT istraživanja i savjetovanje. U svom izvješću Market Guide for Workforce Management Applications koje je objavljeno u kolovozu 2019. uvrstila nas je na svoju listu kao jednog od najznačajnijih proizvođača sustava za evidenciju radnog vremena.

Što o nama kaže Gartner?

The Market Guide Report (Gartner subscription required) u svojoj analizi navodi da »sljedeća generacija aplikacija za kadrovski menadžment već sazrijeva, ali raskorak među aplikacijama u smislu zrelosti, funkcionalnosti i prikladnosti je velik, kako unutar različitih djelatnosti tako i geografskih područja. Ovaj izvještaj će vam pomoći prilikom izbora odgovarajućih proizvođača. Do 2025 g., 75% velikih kompanija koje imaju zaposlenike plaćene po satu investirat će u rješenja za kadrovski menadžment koja podupiru korisničko iskustvo i/ili inicijative povezane s digitalnim radnim mjestom. Špica Time&Space, modularni sustav za registraciju radnog vremena i kontrolu pristupa kao i rješenja u oblaku integrirani su s renomiranim sustavima za obračun plaća. Naših 30 godina iskustva na području upravljanja radnim vremenom znači da smo dobro upoznati s brojnim aspektima kadrovskog menadžmenta. Unapređenje korisničkog iskustva, međusobne suradnje i komunikacije zaposlenika već dugo su važne komponente našeg razvoja. Porast značaja korisničkog iskustva, kreativnosti i inovativnosti u svrhu postizanja veće efikasnosti dovodi u prvi plan određene karakteristike naših rješenja koje su dizajnirane s ciljem da omoguće što jednostavniju upotrebu« (Izvor: Gartner Market Guide for Workforce Management Applications, Sam Grinter, et al, 21 kolovoz 2019.)

Ovdje možete pogledati listu svih poduzeća

Time&Space sustav u oblaku?

Koje su to komparativne prednosti kada je riječ o sustavu evidencije radnog vremena i kontrole pristupa? Već 30 godina Špica razvija i prilagođava rješenja za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Imamo veliko iskustvo u implementaciji različitih projekata i prilagodbe različitim potrebama korisnika. Razmišljajući u tom smjeru, razvili smo i sustav Time&Space 360. Time&Space 360 predstavlja naše rješenje u cloud-u, a koje uključuje ove vrste usluga:

All Hours www.allhours.com – registracija radnog vremena i evidencija prisutnosti

My hours www.myhours.com – upravljanje projektima

Door Cloud www.doorcloud.com – kontrola pristupa

Na taj način podigli smo našu uslugu na višu razinu, što je i prepoznato od strane naših korisnika, ali i stručnjaka kao što je Gatner.

Svakako nam je cilj nastaviti raditi i postizati bolja rješenja kako bi naši korisnici bili zadovoljni mogućnostima koje nudimo. Ovakve nagrade samo su nam dodatni poticaj da budemo svakim danom sve bolji! 🙂

Koje su to naše prednosti? Svakako nas kontaktirajte za više informacija na info@spica.com  

>