Choose languageLanguage
Skladišno poslovanje po Vašoj mjeri
Funkcionalnosti WMS-a

Skladišno poslovanje po Vašoj mjeri

Najveća prednost WMS rješenja za upravljanje skladištima je njegova prilagodljivost. Svaka firma ima svoj definisani poslovni proces koji ovisi o industriji, opsegu i načinu poslovanja. Naše rješenje za upravljanje skladištima ima širok izbor funkcija za optimizaciju skladišnog poslovanja.
Glasovno upravljanje skladištem
Jednostavnan glasovni interfejs omogućava brže i jednostavnije preuzimanje različitih artikala. Sistem je postavljen tako da je korisnike sistema moguće osposobiti za korištenje sistema u samo dva sata, a sistem je dostupan na više jezika. 
Jednostavan nadzor nad protekom artikala
Omogućeno je praćenje zaliha po različitim parametrima – po skupinama, serijama i datumima.
Integracija s bilo kojim ERP sistemom
Razmjena podataka i integracija s ERP sistemom omogućava bolju koordinaciju i nadzor procesa od ulaska robe u skladište do isporuke krajnjem kupcu.
Podrška za e-trgovinu i proizvodnju
Moduli za e-trgovinu i proizvodnju omogućavaju specifične prilagodbe koje su potrebne za svaki od ovih oblika poslovanja.
Preuzimanje robe po zonama
Printanjem logističke naljepnice ograničava se prikupljanje robe na tačno definisanu zonu. Na taj način moguće je smanjiti vrijeme potrebno za prikupljanje određenih artikala te optimizirati rute kojima se zaposlenici kreću.
Sistem za cross-docking
Sistem za cross-docking smanjuje količinu neiskorištenog prostora u skladištu te omogućava bržu dostavu robe krajnjem kupcu.
Prednosti WMS-a

Digitalno skladište i visoka razina zadovoljstva kupaca ne mogu jedno bez drugog

Skladišta opremljena naprednim IT sistemima i opremom omogućavaju bržu obradu narudžbi i praćenje robe od prijema narudžbe do isporuke.

Brže preuzimanje robe do 30%
Veća produktivnost puštanja sistema u rad 20%
Manje operacijskih zadataka do 30%
Informacijska podrška skladišnim procesima
OPTIMIZACIJA SKLADIŠNOG POSLOVANJA

Informacijska podrška skladišnim procesima

Za optimalan rad skladišta ključni element je informacijska podrška. Naši sistemi olakšavaju upravljanje skladištem, smanjuju troškove, a menadžmentu omogućavaju uvid u ono što se događa i uvode potpunu sljedivost proizvoda. Na ovaj način dolazi do optimizacije rada u skladištu.

Oprema za upravljanje skladištem

Cjelovito rješenje za skladišno poslovanje uključuje i mogućnost kupovine ili najma opreme za skladište. Sarađujemo s vodećim proizvođačima barkod čitača, prijenosnih terminala i pisača etiketa.
KUPITE U eTRGOVINI 

Prijenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) prikladni su za skladišta, trgovine i za potrebe inventure. Ovi terminali često imaju ugrađenu WiFi ili GSM opcije što im omogućava čitanje barkod i RFID oznaka.

Prijenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) prikladni su za skladišta, trgovine i za potrebe inventure. Ovi terminali često imaju ugrađenu WiFi ili GSM opcije što im omogućuje čitanje barkod i RFID oznaka.

KUPITE U eTRGOVINI
Printeri etiketa

Ključni element u skladišnom poslovanju je printer etiketa. U mogućnosti smo ponuditi različite vrste termalnih printera vodećih proizvođača. Ako Vam ponestane potrošnog materijala, možete slobodno naručiti kod nas. 

Printeri etiketa

Ključni element u skladišnom poslovanju je pisač etiketa. U mogućnosti smo ponuditi različite vrste termičkih pisača vodećih proizvođača. Ako Vam ponestane potrošnog materijala, možete slobodno naručiti kod nas. 

KUPITE U eTRGOVINI
Potrošni materijal

Za sve printere u našoj ponudi isporučujemo potrošni materijal u skladu sa zahtjevima pojedinog tipa printera. 

Potrošni materijal

Za sve pisače u našoj ponudi isporučujemo potrošni materijal u skladu sa zahtjevima pojedinog tipa pisača. 

KUPITE U eTRGOVINI
Čitači bar koda

Postoji više vrsta skenera bar koda: ručni, bežični, fiksni, dostupni u raznim cijenama i kvalitetama. Čitači omogućavaju brzo i pouzdano čitanje 1D ili 2D bar kodova.

Čitači bar koda

Postoji više vrsta skenera bar koda: ručni, bežični, fiksni, dostupni u raznim cijenama i kvalitetama. Čitači omogućavaju brzo i pouzdano čitanje 1D ili 2D bar kodova.

KUPITE U eTRGOVINI

Šta možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.