• Skladišno poslovanje

    Gorenje je u suradnji sa Špicom potražilo optimalno rješenje koje podupire njihovo poslovanje. Špicini su se stručnjaci pobrinuli za brzu implementaciju sustava za glasovno upravljanje skladištem, uspješno su ga povezali s postojećim SAP sustavom i proveli su obuku svih zaposlenika u poduzeću Gorenje.

    Preuzmite studiju slučaja Gorenje

Upravljanje skladištem

Za optimalan rad skladišta je potrebna IT podrška skladišnih procesa. Naš cilj je da pomognemo pri lakšem upravljanju rada u skladištu, smanjimo troškove poslovanja skladišta i upravljanja zalihama. Managementu omogućavamo da dobiju real time i realan nadzor nad aktivnostima i uspješnosti poslovanja u skladištu, te uvodimo potpuni nadzor i praćenje robe i artikala u skladištu. Na taj način omogućavamo optimiziranje skladišnog poslovanja u skladištima, različitih vrsta i veličina.  
 

Savjetovanje i nadzor procesa

Kao priprema za izvođenje projekta, Špica nudi pregled svih trenutnih procesa i posebnosti poslovanja kompanije, na temelju čega ponudi savjet, kako ih unaprijediti. Iskustvo i znanja naše ekipe, razvijena rješenja (Hydra, Frontman) te interni razvoj omogućavaju da sudjelujemo projektima, od manjih do većih i kompleksnijih. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.
 
 

Podrška od planiranja, razvoja do implemetacije

Osim IT sistema, mnogi naši partneri koriste i opremu naših partnera, te se odlučuju za kupnju i održavanje terminala, printera, WIFI mreže. Više o opremi možete pogledati u našem katalogu ili na dario.radosevic@spica.com
 
Naša rješenja za nadzor i upravljanje procesa u skladištu su prilagođena različitim veličinama, tipovima skladišta, te se prilagođavaju vama:
HighJump za veća skladišta i kompleksnije procese,
Hydra za manja skladišta
Vocollect za glasnovno upravljanje procesima
 

 

Frontman WMS HighJump

Accellos za velika skladišča

 

Rješenje za napredne procese. 

 Pročitajte više

Frontman WMS Hydra

WMS Hydra za mala skladišča

 

Osnovni WMS procesi.

Pročitajte više

Frontman Voice

Voice za zahtevno komisioniranje

 

Glasovno upravljanje procesa u skladištu.

Pročitajte više

 

Kontakt

Mahir Kulić
+387 62 395 692
mahir.kulic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenje u nas: