• Registracija radnog vremena

  Globalno rješenje za lokalno tržište

   

  Time&Space dostupan je na 15 jezika i koristi se na latinici, ćirilici i u arapskom pismu. Mreža ljudi u Špici, sastavljena od osposobljenih i certikovanih partnera širom EMEA regije pruža kvalitetne usluge na lokalnom jeziku.

   

  Preuzmite brošuru

Registracija i evidencija radnog vremena

Vrijeme je jedina stvar u preduzeću koju je nemoguće zamijeniti, a svaki je njegov gubitak konačan. Vrijeme se ne može kupiti na berzi ili u trgovini što ga čini dragocjenim resursom.

Redovna evidencija radnog vremena u realnom vremenu omogućava transparentnost i jednak tretman zaposlenika. Uz neposredan pristup podacima možete pratiti ko više ili manje doprinosi ciljevima organizacije.

Time&Space efikasno je rješenje za evidenciju radnog vremena. Omogućava vam da definirate različite rasporede i pravila za kontrolu radnog vremena te pregled nad utrošenim vremenom i troškovima projekata. Tačan izračun podataka u realnom vremenu može se koristiti za inteligentnu analizu efikasnog korištenja radnog vremena. Podaci se mogu prenijeti na druge sisteme za obračun plata ili kadrovsku evidenciju.  

 • Ponuda

  Registracija radnog vremena Time&Space ima modularni dizajn i obuhvata različite načine pristupa registraciji radnog vremena (preko mobitela, terminala, biometrije), pa do modula za planiranje, koji s podacima dobivenim registracijom prijavljenih, putem alata za provjeru odsutnosti, priprema podatke za unos u programe za obračun plata. Ovaj način registracije radnog vremena obuhvata i upravljanje posjetiocima (recepcija).

  Pročitajte više
 • Oprema

  Registracijski terminali i pristupni kontroleri osnovni su elementi hardvera sistema Time&Space, a zidni i stolni čitači namijenjeni su identifikaciji korisnika.

  Pročitajte više
 • Usluge

  Optimizacijom radnog vremena bavimo se od samog početka našeg rada. Rado ćemo Vas saslušati i zajedno s Vama pronaći najbolje rješenje za Vaše potrebe.

  Pročitajte više
 • SAP integracija certifikat

  Integracija Time&Space - SAP

  Korisnike SAP sistema označuje spremnost da svoje poslovne procese vode učinkovito i uz pomoć modernih IT sistema. Iz tog razloga, mislimo da jedan od važnijih procesa, područje evidencije radnog vremena ili time management (sa time je povezan i proces pripreme plaća) treba voditi na istom nivou.

  Špicin Time&Space je dugo vremena povezan sa sistemom SAP, a od 2017 smo dobili SAP certifikat za našu integraciju.

  Više o SAP integraciji
 • Reference

  Kroz saradnju s našim strankama, stekli smo zavidan broj referenci. Ovdje su, neke od njih, detaljno opisane. Za kompletan popis nas kontaktirajte i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.  

  Pročitajte više
 • Dynamic Scheduling

  Dynamic Scheduling“ je „Time&Space“ modul dizajniran za jednostavno i transparentno planiranje radnih sati i odsutnosti. Ručno upisivanje radnog vremena je dugotrajno, a tablice su velike i zbunjujuće — stoga se često mogu pojaviti pogreške. Također, jedna tablica često ne uključuje sve informacije potrebne za učinkovito planiranje. Neravnomjerna raspodjela radnog vremena i raspoređivanje radnika na različitim lokacijama mogu biti veliki izazov za voditelje timova i ljudskih resursa. Dynamic Scheduling omogućuje jednostavnu navigaciju kroz brojne varijable radnog vremena u cilju što jednostavnije izrade optimiziranog plana.
  Preuzmite brošuru

Kontakt

Suada Štitkovac
+387 61 614 645
suada.stitkovac@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas: