Choose languageLanguage

Više od 1.000.000 svakodnevnih korisnika

Kontrolirajte pristup i definirajte ko smije gdje prolaziti
Opis rješenja

Kontrolirajte pristup i definirajte ko smije gdje prolaziti

Kontrola pristupa ključni je segment Time&Space sistema. Sistem sadrži podatke o korisnicima, karticama te informacije o pravima pristupa. Osim toga, upravlja fizički povezanim uređajima i alarmima te bilježi aktivnosti pojedinih korisnika. Sistem je modularan što znači da je moguće dodati module kao što su: upravljanje posjetiteljima, integracija sistema videonadzora, evidencija radnog vremena i upravljanje posjetama.
Siguran i jednostavan pristup putem mobitela
Mobilni pristup

Siguran i jednostavan pristup putem mobitela

Rješenje za mobilni pristup omogućava Vam da koristite svoj mobilni telefon za ulazak u prostorije. Ova vrsta provjere autentičnosti značajno poboljšava i pojednostavljuje pristup, istodobno pružajući istu ili čak i višu razinu sigurnosti od one koju pružaju identifikacijske kartice.
Door Cloud – Inteligentni sistem za kontrolu pristupa u oblaku
Door Cloud inovativno je rješenje na području kontrole pristupa u Cloud-u koje omogućavay<sesyfddsss otvaranje vrata pomoću mobilnih telefona. U aplikaciji Door Cloud moguće je odabrati vrata koja se žele otvoriti. Aplikacija šalje zahtjev prema uređaju koji otvara vrata – naravno, ako imate pravo pristupiti toj prostoriji.
Mobilni pristup pomoću HID aplikacije
HID Mobile Acces mobilna je aplikacija, integrirana s Time&Space sistemom. Mogućnost ulaska u zgradu ili prostoriju omogućuje se laganim zamahom mobitela u blizini uređaja. Fizička sigurnosti osigurana je uz pomoć jedinstvene šifre koju unosite u mobilni telefon. Ovaj način prijave eliminira potrebe za korištenjem kartica u svrhu prijave. 

Zašto smo odličan izbor?

30+
godina iskustva
1.000.000+
zadovoljnih korisnika
30+
država u kojima se koristi Time&Space sistem
2.500+
instalacija sistema Time&Space
Učinkovita integracija s naprednim sistemom kontrole pristupa
Tehnologija

Učinkovita integracija s naprednim sistemom kontrole pristupa

Time&Space ima razvijenu programsku opremu koja omogućuje integraciju sistema, bilo da se radi o integraciji kontrole pristupa (SpaceAPI) ili o integraciji evidencije radnog vremena (TimeAPI). 
Millestone integracija
Zbog brzog tehnološkog razvoja, integracija kontrole pristupa i videonadzora iznimno je važna. Time&Space sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa pruža mogućnost integracije s vodećim sustavom videonadzora XProtect.
Elektronske brave
Elektronske brave Aperio® pružaju visoku razinu fizičke sigurnosti. Omogućuju brze promjene prava pristupa i zato su posebno prikladni za okruženja u kojima se često mijenjaju prava pristupa pojedinim prostorijama.
Oprema za kontrolu pristupa

S naprednom tehnologijom svladat ćete sve izazove u segmentu kontrole pristupa

Najveći izazov kod kontrole pristupa je upravljivost. Mnogi sistemi i za kontrolu pristupa dobro funkcionišu u jednostavnom, jasnom i stabilnom okruženju. S vremenom, pravila pristupa i iznimke postaju previše složeni za upravljanje. Napredna tehnologija pravi je odgovor u takvim situacijama.

Zone Acces kontroleri


Zone Acces kontroleri

Zone Acces inteligentni kontroler pristupa potpuno su prilagođeni za Time&Space sustav. Time&Space sustav idealno je rješenje za kontrolu pristupa, bez obzira na broj i raspored pristupnih točaka koje treba povezati u sustav kontrole pristupa. 

Preuzmite brošuru
Brave Assa Abloy Aperio

Brave Assa Abloy Aperio

Time&Space nudi dva načina integracije s Aperio bežičnim bravama. Integracija putem Zone Wing kontrolera pristupa omogućava automatsku online sinkronizaciju s definiranim pravima pristupa kontrole pristupa i može raditi offline.

Preuzmite brošuru
Biometrijska identifikacija

Biometrijska identifikacija

Biometrija postaje glavna tehnologija za identifikaciju, autentifikaciju, autorizaciju i kontrolu pristupa jer uklanja nedostatke koji su prisutni kod korištenja ključeva i lozinka.

Preuzmite brošuru
HID mobilni pristup

HID mobilni pristup

Aplikacija HID Mobile Acces integrirana je s Time&Space sustavom. Mogućnost ulaska u zgradu ili prostoriju omogućuje se laganim zamahom mobitela u blizini uređaja. Fizička sigurnosti osigurana je uz pomoć jedinstvene zaporke koju unosite u mobilni telefon.

Preuzmite brošuru

Šta možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.