Choose languageLanguage
Blog

Nova generacija označavanja – Nice Label sistem za izradu i upravljanje naljepnicama

Nova generacija označavanja – Nice Label sistem za izradu i upravljanje naljepnicama
Datum
04/04/2024

Danas se kompanije suočavaju s tri ključna izazova kada je u pitanju označavanje artikala: visoki IT troškovi, skupa kontrola kvalitete i neučinkoviti procesi. NiceLabel sistem upravljanja naljepnicama pomoći će vam u rješavanju ovih izazova digitalnom transformacijom procesa označavanja.

Pronađite izvore svojih izazova

Nekada su se kompanije u potpunosti oslanjale na softver za dizajn etiketa ili obrazaca kako bi upravljale cijelim procesom označavanja. Ovi "stari" pristupi često zahtijevaju ručno ispisivanje i radno intenzivan proces osiguranja kvalitete - što dovodi do raznih direktnih i indirektnih troškova te spriječava kompanije da iskoriste tržišne prilike.

Koje je moguće rješenje?

Kako bi izbjegle takve probleme, kompanije odlučuju digitalno transformisati proces označavanja implementacijom modernog sistema upravljanja naljepnicama. Ovaj sistem zamjenjuje ručni rad i druge dugotrajne i zahtjevne aktivnosti s pouzdanom tehnologijom spremnom na budućnost, što rezultuje povećanjem učinkovitosti i drastičnim smanjenjem grešaka.

Osim smanjenja direktnih i indirektnih troškova, digitalizacija procesa označavanja pomoći će vam da otkrijete skriveni potencijal svog poslovanja bržim plasiranjem proizvoda na tržište i, posljedično, povećanjem prodaje.

Troškovi zastarjelih pristupa označavanju veći su nego što većina misli. Ručni i naporni radni procesi troše puno vremena i resursa. Skloni su greškama, što može rezultovati prepravkama proizvoda i povlačenjem s tržišta. Također, dovode do propuštenih prilika kada kompanije ne mogu dovoljno brzo reagovati na promjenjive tržišne uslove i trendove.

Kako bi bile konkurentne na današnjem direktnom tržištu kompanije bi trebale transformisati svoje označavanje. Digitalizacijom označavanja kompanije mogu eliminisati ljudske greške, povećati produktivnost i poboljšati kontrolu kvalitete.

Transformišite svoj proces označavanja kako biste skrivene troškove pretvorili u vidljive uštede. NiceLabel Label Management System standardizuje cijeli proces ispisa naljepnica u jednoj platformi. Uključuje sve što vam je potrebno za transformaciju procesa označavanja; dizajner naljepnica, sistem za upravljanje dokumentima, program za izgradnju aplikacija, sistem za web ispis (za ručni ispis), integrisani sistem za ispis, neproizvodno okruženje te sistem za promjene i transport. Može se proširiti od pet do hiljadu korisnika, kao i na udaljene lokacije, dobavljače ili ugovorne proizvođače.

Sve što vam je potrebno za brzo dizajniranje naljepnica

Etikete su jedinstveni dokumenti i njihovo dizajniranje s alatima koji nisu namijenjeni za tu svrhu može biti izazovno. Ovaj dizajner naljepnica olakšava taj zadatak poslovnim korisnicima. Opremljen je ugrađenim značajkama grafičkog dizajna koje korisnicima omogućuju stvaranje naljepnica u nekoliko minuta, bez potrebe za vještinama kodiranja ili obukom.

Prednosti upotrebe Nice Label sistema:

  • Brže i fleksibilnije mijenjanje naljepnica
  • Pravna usklađenost
  • Brža globalna optimizacija
  • Zadržavanje postojećih kupaca
  • Privlačenje novih kupaca


Započnite svoj BESPLATNI PROBNI PERIOD.

Slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije!




>