Choose languageLanguage
Brochure

Glasovno upravljanje skladištem: VoiceXtreme

Glasovno upravljanje skladištem: VoiceXtreme

Uvođenje novih IT rješenja za unapređenje internih procesa u logistici postaje imperativ opstanka poduzeća u vrijeme porasta konkurencije na području opskrbnog lanca. Jedno od najperspektivnijih novih rješenja je rad pomoću glasa, koji je alternativa ručnim terminalima ili klasičnom radu sa papirima. Na taj način radniku su omogućeni bolji uvjeti za postizanje veće efikasnosti, sa slobodnim rukama, fokusom na rad sa manje grešaka i općenito boljim uvjetima za rad, a rezultat za tvrtku je znatno brži povrat investicije.

VoiceXtreme (VoX) je Špiucin softver koji značajno smanjuje postojeće troškove, povećava brzinu, produktivnost i sigurnost djelatnika. Glas je najprirodniji način komunikacije, što uvelike olakšava korištenje i brzinu edukacije djelatnika. Također, VoiceXtreme briše jezične barijere jer podržava više of 35 jezika.

VoiceXtreme omogućava korisniku da zadaje zadatke u realnom vremenu, dodaje naloge, odrađuje inventure u hodu, omogućava offline razmjenu podataka, optimizira kretanje skladištara kroz skladište , omogućuje provođenje inspekcije opreme, obrađuje više naloga istovremeno i brojne druge.