• ŠPICA grupacija i IBCS grupacija najavljuju suradnju i osnivanje Alijanse

   

  ŠPICA grupacija i IBCS grupacija najavljuju suradnju i osnivanje Alijanse
  Ljubljana 15.10.2018.


  ŠPICA grupacija, vodeći sistemski integrator i dobavljač rješenja za digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Managementa) i upravljanje ljudskim resursima (Workforce Management) u Adriatic regiji, te IBCS grupacija, vodeći integrator za aplikativna rješenja za Enterprise mobilnost u centralnoj Europi su najavili potpis strateškog partnerstva sa ciljem da korisnicima ponude jedinstvenu paletu usluga i rješenja.
  Članovi ove Alijanse su u mogućnosti ponuditi napredna i cjelovita rješenja za digitalizaciju poslovanja u svim zemljama od Baltičkog do Jadranskog i Crnog mora.
  Glavni cilj Alijanse


  Glavni cilj Alijanse je da korisnicima omogućimo najvišu razinu usluge i kvalitetna rješenja u 10 država CEE Europske regije. Partnerstvo između dva tržišna lidera je stvorilo jedinstveni tim, pokriven iskustvom i znanjem, povezan sa resursima oba partnera, što će nam omogućiti da dostavimo visoko kvalitetna i vrijedna rješenja za naše cijenjene kupce, na globalnom nivourekao je Brian Marcel, direktor IBCS grupe.


  U prošlom desetljeću, oba partnera su narasla da postanu vodeći na svojem tržišnom segmentu. Povezivanje ŠPICA grupe i IBCS grupe će nam dati pristup novim tržištima, i omogućiti nove načine suradnje sa našim kupcima. Ne postoji još jedna takva organizacija na cijelom Europskom tržištu, koja može pružiti tako široka i napredna rješenja na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe na tako velikom područjurekao je Tone Stanovnik, direktor ŠPICA grupe.


  Prednosti za kupce i partnere
  Zahvaljujući ŠPICA - IBCS alijansi, kupci će dobiti pristup vodećim rješenjima na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe, te će raditi sa iskusnim profesionalcima koji mogu povezati iskustvo rada na različitim projektima širom Europe. ŠPICA - IBCS alijansa omogućava ne samo kvalitetna rješenja, koja će unaprijediti vaše poslovanje, nego i dodatne usluge, kao npr. održavanje, koje označavaju visoka kvaliteta, brzina i profesionalnost na svim tržištima, sa lokalnom podrškom u svim zemljama. Zajednička ekipa trenutno broji preko 300 stručnjaka na području upravljanja lanca opskrbe, mobilnih aplikacija, automatske identifikacije i upravljanja ljudskih resursa, sa preko 25 godina iskustva na tržištu.


  IBCS grupa
  IBCS grupa posluje na području Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke. Svojim kupcima omogućavaju rješenja za povećanje učinkovitosti rada, rast performansi i produktivnosti unutar organizacije, smanjuju troškove te učinkovito realiziraju vaše konkurentske prednosti. Članovi grupe su IBCS Poljska, IBCS Bugarska, IBCS Mađarska, Kodys Češka i Kodys Slovačka. IBCS stručna ekipa broji preko 180 zaposlenih. IBCS Grupa nudi kompletna rješenja za integraciju lanca opskrbe.


  ŠPICA Grupa
  ŠPICA grupa je vodeći dobavljač rješenja za digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Management) i upravljanja ljudskih resursa (Work Force Management) u Adriatic regiji. Preko 100 stručnjaka je zaposleno u Adriatic kompanijama u Ljubljani, Zagrebu, Splitu, Beogradu, Sarajevu, Skoplju, Podgorici i Londonu. ŠPICA rješenja pomažu korisnicima da povećaju svoju učinkovitost poslovanja i agilnost procesa u različitim industrijama, kao što su proizvodnja, transport, logistika, trgovina. Također, ključne resurse unaprjeđujemo kroz naša Workforce Management rješenja u hotelskim, financijskim i državnim vertikalama na području EMEA tržišta.