• Prodaja na terenu

Pomoć pri vođenju terenske prodaje

Osim uvođenja konkretnih rješenja, preduzeća često savjetujemo kako da poboljšaju upravljanje terenskom prodajom te kako mogu najučinkovitije napredovati. Pri tome sarađujemo s priznatim regijskim stručnjacima s područja FMCG prodaje i povremeno organiziramo stručne seminare u sljedećim područjima:
•upravljanje prodajnom ekipom,
•upravljanje prodajnim policama.

Seminari su također odlična prilika za susret menadžera različitih preduzeća te za razmjenu iskustava.
 

 • Implementacija sustava za potporu prodaji

  Zajedno s klijentom pregledamo trenutne procese i postojeća IT rješenja – organizacija podataka, kupci, artikli, rute, postupak unosa narudžbi, reklamacije, popis polica i cijena, potpora marketinškim aktivnostima, praćenje POS materijala, ...

  S obzirom na trenutnu situaciju i zahtjeve klijenta pripravimo plan projekta (sadržaj, resursi, vrijeme) koji je temelj za sve daljnje aktivnosti.

   

  U skladu s planom projekta instaliramo hardver i softver, postavimo ga, testiramo, školujemo korisnike i sustav predamo u korištenje i održavanje. 

 • Integracija u ERP sustave

  Gotovo uvijek je sustav za potporu prodaje na terenu potrebno povezati s postojećim IT sustavima (ERP, CRM, EDI, BI). U tom kontekstu izuzetno je važna suradnja klijenta i postojećih dobavljača. 

 • Održavanje

  Sustavi za podršku prodaji postaju vitalni dio poslovanja distributera. Osiguravaju njihov kontinuiranu dostupnost i konzistentnost sa strategijama i taktikama korisnika. 

 • Seminari iz područja FMCG distribucije

  Zajedno s partnerskim tvrtkama organiziramo redovitu obuku za sve zainteresirane. U 2013. godini smo pripremili seminare iz područja kategorija za upravljanje, upravljanja timovima putnika i IT trendove. Naša razmišljanja se mogu vidjeti na blogu, pozivamo Vas da nam date prijedlog teme koja Vas zanima. 

 • Konzalting za IT podršku FMCG prodaji

  Zajedno s direktorom ili voditeljem prodaje razmotrimo trenutnu situaciju, napravimo neke zajedničke posjete s prodajnim predstavnikom, pronađemo slabe točke i predložimo kako poboljšati prodajne procese.

  Pomažemo Vam pri izražavanju Vaših želja i zamisli, te pronalazimo najbolji mogući način za njihovu realizaciju.
   

Kontakt

Mahir Kulić
+387 62 395 692
mahir.kulic@spica.com
Kontakt

Surađujemo sa: