• Prodaja na terenu

Frontman rješenje za mobilnu prodaju, koriste najveći regijski distributeri. Među njima su Ljubljanske mljekare, Orbico, Carlsberg, Heineken, Vigros, Podravka, Megamix, Pogrej in Pojej, Butan Plin, Dana, Dr. Oetker, Tvornica Duhana Sarajevo, Medex, Žito i niz drugih.

Isto rješenje koristi i Nestle ! Pogledajte video!
 

 • Butan plin

  U okviru projekta uvođenja sustava Frontman, 10 dostavnih cisterni za ukapljen naftni plin (UNP) opremljeno je sa prijenosnim terminalima Motorola MC9090, na koje vozači tijekom vožnje dobivaju naloge za isporuke iz centralnog sustava. Vozači sa Frontman terminalom poslije istakanja plina već kod kupca naprave otpremnicu ili fakturu, a u centrali tvrtke uvijek znaju kakav je status narudžbi kupaca i stanje plina u cisternama. 

  Preuzmi studiju primjera
 • AKM Tuzla

  AKM Commerce iz Tuzle (BiH) je distributer alkoholnih i bezalkoholnih pića u ugostiteljstvu i maloprodaji. Posjeduju više od 30 dostavnih vozila i skladište s više od 2500 paletnih mjesta. Zastupaju nekoliko vodećih regionalnih robnih marki kao što su: Pivovara Laško, Union, Coca Cola, Franck, Jamnica, Radenska, Orangina, itd. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Bavaria

  Bavaria nastoji na mnogim područjima biti ispred konkurencije. Stoga se odlučila za optimizaciju poslovanja kroz učinkovito praćenje informacija sa terena putem sustava Frontman.
  Implementiran je sustav kojeg koriste 48 trgovačkih putnika poglavito za praćenje POS materijala.
  Sam proces uvođenja sustava Frontman postavio je pred djelatnike Bavarie i Špica Sustava izazov u realizaciji samog projekta. Integracija je obavljena u zadanim vremenskim rokovima
   

  Preuzmi studiju primjera

Kontakt

Mahir Kulić
+387 62 395 692
mahir.kulic@spica.com
Kontakt

Surađujemo sa: