• Skladišno poslovanje

  Gorenje je u suradnji sa Špicom potražilo optimalno rješenje koje podupire njihovo poslovanje. Špicini su se stručnjaci pobrinuli za brzu implementaciju sustava za glasovno upravljanje skladištem, uspješno su ga povezali s postojećim SAP sustavom i proveli su obuku svih zaposlenika u poduzeću Gorenje.

  Preuzmite studiju slučaja Gorenje

U rješenjima za upravljanje skladištem, nudimo i usluge posebno razvijene za ovo područje. Analizirat ćemo trenutno stanje vašeg repozitorija, sugerisati promjene i pripremiti projekt za provedbu tih promjena. Također sarađujemo s vanjskim konsultantima, univerzitetima i institutima, da bi bili sigurni kako ćete poboljšati svoj rad i smanjiti troškove.

Veoma često organizujemo seminare na temu informatizacije skladišta. Slovenski i strani stručnjaci na seminarima dijele svoja znanja i iskustva.
 

 • Savjetovanje za IT podršku skladišnom poslovanju

  Zajedno s direktorom ili voditeljem logistike razmotrimo trenutnu situaciju, napravimo neke zajedničke posjete s prodajnim predstavnikom, pronađemo slabe tačke i predložimo kako poboljšati skladišno poslovanje.

   

  Pomažemo Vam pri izražavanju Vaših želja i zamisli, te pronalazimo najbolji mogući način za njihovu realizaciju.
   

 • Integracija s ERP sustavima

  Gotovo uvijek je sustav za potporu prodaje na terenu potrebno povezati s postojećim IT sustavima (ERP, CRM, BI). Tu je izuzetno važna saradnja klijenta i postojećih dobavljača.
   

 • Održavanje

  Sustavi za podršku prodaji postaju vitalni dio poslovanja distributera. Osiguravaju njihovu kontinuiranu dostupnost i konzistentnost sa strategijama i taktikama korisnika.
   

 • Seminari iz područja Skladišnog poslovanja

  Redovno s našim strankama održavamo seminare i praktične radionice u kojima razmatramo iskustva s postojećim sustavima i odgovaramo na pitanja posjetitelja.
   

Kontakt

Mahir Kulić
+387 62 395 692
mahir.kulic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenje u nas: