• Frontman WMS Voice

  Uvođenje novih IT rješenja za optimizaciju i poboljšavanje internih procesa u logistiki, postaje imperativ za poslovanje u sve konkurentnijem području lanca opskrbe. Jedna od novosti na tom području je glasovno upravljanje rada u skladištu, koji je alternativa radu sa mobilnim terminalima ili klasičnom radu sa papirom. Na taj način, smanjujemo investiciju u opremu, radniku omogućavamo bolje uvjete za postizanje veće učinkovitosti, sa slobodnim rukama, fokusom na rad i poboljšanim uvjetima za rad.
   
  Takav sistem svmo već postavili u Gornju, Ledu, Atlanticu, Plodinama, Delhaizeu. Kod svih projekta smo odmah po uvođenju postigli brze i vidljive pozitivne učinke na poslovanje!
   
   

   
  Glasovno upravljanje se koristi pri komisioniranju, premještaju, preuzimanju i izdavanju, najveći pozitivni učinka je vidljiv pri komisioniranju.
   

  Kako djeluje Voice?

  Skladištar sa sistemom komunicira preko glasovnih uputa/odgovora. Za djelovanje je potreban skladišni informacijski sistem (WMS) sa dodatkom za glasovno upravljanje (Vocollect), skladište mora biti pokriveno radijskim signalom. Skladištar je opremljen sa glasovnim terminalom, koji nosi oko pasa, sa slušalicama i mikrofonom.
   
 • Gorenje studija slučaja

  Gorenje studija slučaja

  Gorenje je u suradnji sa Špicom potražilo optimalno rješenje koje podupire njihovo poslovanje. Špicini su se stručnjaci pobrinuli za brzu implementaciju sustava za glasovno upravljanje skladištem, uspješno su ga povezali s postojećim SAP sustavom i proveli su obuku svih zaposlenika u poduzeću Gorenje.

  Preuzmi studiju slučaja

Kontakt

Mahir Kulić
+387 62 395 692
mahir.kulic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenje u nas: