• Registracija radnog vremena

  Globalno rješenje za lokalno tržište

   

  Time&Space dostupan je na 15 jezika i koristi se na latinici, ćirilici i u arapskom pismu. Mreža ljudi u Špici, sastavljena od osposobljenih i certikovanih partnera širom EMEA regije pruža kvalitetne usluge na lokalnom jeziku.

   

  Preuzmite brošuru

 Rješenje za upravljanje radnim vremenom također može uključivati sljedeće usluge:

 • Time&Space On Demand

  Time&Space On Demand (TSOD) nova je usluga cjelovitog upravljanja sistemom za registraciju radnog vremena. Uvođenjem TSOD-a možete izbjeći nabavu vlastite opreme i potrebu za vlastitom IT podrškom.

  Time&Space On Demand (TSOD) kombinacija je usluge i poslovnog najma, namijenjena prvenstveno poduzećima s visokom dodanom vrijednošću vlastitih sredstava. Takva poduzeća danas se uvelike okreću najmu gotovo svih sredstava i usluga koji ne ulaze u njihovu temeljnu vrijednost. Dodatni motivi su potencijalno manji i predvidljiviji troškovi uporabe te manja vezanost uz određenog dobavljača.
   

  Želim znati više
 • Savjetovanje pri optimizaciji radnog vremena

  Optimizacijom radnog vremena bavimo se od samih početaka. Rado ćemo Vas saslušati i zajedno s Vama naći najbolje rješenje za Vaše potrebe.

  Želim znati više
 • Integracija s HRM sistemima

  Time&Space rješenje za upravljanje radnim vremenom može se integrirati sa sistemima za upravljanje ljudskim resursima. Savjetujemo Vam kako optimalno implementirati integraciju u Vašem slučaju.

  Želim znati više
 • Integracija sa sistemima za obračun plaća

  Rješenje Time&Space omogućuje integraciju sa sistemima za obračun plaća. Konktaktirajte nas i provjerite kako možete značajno pojednostaviti proces priprave plaća i uštediti na dragocjenom vremenu. Čitajte više o tome na linku >>>

  Želim znati više
 • Upravljanje odsutnostima

  Upravljanje odsutnostima je zadatak koji HR odsjek obično oduzima puno vremena i energije. Prilikom razvoja našeg rješenja Time&Space Approval Workflow i kroz suradnju s klijentima stekli smo veliko iskustvo na ovom području. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo naći najbolje rješenje za Vas.

  Želim znati više
 • Efikasno planiranje i automatsko raspoređivanje zaposlenika

  Rješenje Time&Space omogućuje efikasno planiranje i raspoređivanje zaposlenika. Želite naći optimalne mogućnosti za svoje poslovanje? Kontaktirajte nas.

  Želim znati više

Kontakt

Suada Štitkovac
+387 61 614 645
suada.stitkovac@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas: