• Osnovna sredstva

  Frontman FIND i Frontman Assets su optimalna rješenja za cjelovito upravljanje osnovnim sredstvima.

  1

  Preuzmi brošuru

Pri uvođenju sustava za upravljanje osnovnim sredstvima, nudimo sljedeće usluge: 

 • Optimizacija održavanja i nabave osnovnih sredstava

  Sveobuhvatan pregled osnovnih sredstava omogućuje lakšu nabavu novih stalnih sredstava i pomaže u održavanju postojećih sredstava. Stručnjaci u Špica International će Vas savjetovati u odabiru odgovarajuće veličine naljepnica, njihovog dizajna i barkod načinu enkripcije i označavanje stalnih sredstava i poslovnih prostora. Uz adekvatno označavanje se dugoročno smanjuju troškovi nabave, zlouporaba i nemarno korištenje osnovnih sredstava. 

 • Priprema projekta inventure

  S više od 20 godina iskustva u području savjetovanja za izvođenje inventure, Špica International stručnjaci Vam pomažu definirati postupke inventure koji će njeno vrijeme trajanja skratiti za pola uz manje radne snage. Provodimo obuke s korisnicima za rad s našim rješenjima i ručnim terminalima Motorola. Na zahtjev klijenta možemo pripremiti i detaljne upute za rad. 

 • Integracija s računovodstvenim programima

  U Špici smo svjesni da je ručno prebrojavanje inventure vrlo dugotrajan proces, mi imamo svoja softverska rješenja, razvijena s idejom jednostavnog automatskog ažuriranja podataka računovodstvenih programa. Osim prethodno pripremljenog sučelja, na zahtjev kupca možemo razviti sučelje prilagođeno za korištenje s postojećim okruženjem. 

Kontakt

Suada Štitkovac
+387 61 614 645
suada.stitkovac@spica.com
Dario Radošević
+387 61 040 750
dario.radosevic@spica.com

Sarađujemo s mnogim proizvođačima računarskog softvera: