• Osnovna sredstva

  Softverski sistem Frontman Assets je optimalno rješenje za cjelovito upravljanje osnovnim sredstvima.

  Preuzmi brošuru
 • Frontman FIND - rješenje za popis osnovnih sredstava

  Frontman Find

  Zamjenite gomilu papira za mobilni uređaj

  Frontman FIND je rješenje za popis osnovnih sredstava, koje se temelji na upotrebi bar koda. Osnovna sredstva i lokacije se označi sa naljepnicama, koje osim bar koda sadrže i podatak o sadržaju sredstva, te se pri popisu brzo i jednostavno učita te podatke. Vaša inventura će zato biti puno brža, jednostavnija i preglednija.

  Brži popis

  Popisna komisija, uz korištenje mobilnih terminala (može se koristiti i pametni telefon, u slučaju manjeg popisa) jednostavno učita/skenira bar kod lokacije ili osnovnog sredstva, bez potrebe za traženjem stvari na papiru.

  Bar kod se učita, i onda sistem obradi sve podatke, te uredi/potraži/sinkronizira podatke sa bazom.

  Detaljan reporting sistem

  Tijekom samog popisa, ili po završetku imate mogućnost pregledavati sve promjene, napredak i inventurno stanje sa naprednim mogućnostima filttiranja po traženim parametrima. Analiza povijesti popisa vam pomaže pri bržem usklađivanju razlika i promjena.

  Jednostavan prijenos podataka u vaš računovodski/ERP program

  Uz pomoć integracije sa vašim računovodskim programom, sve podatke prije i poslije inventure možete jednostavno prenijeti u sistem Frontman FIND i iz sistema u računovodski program. Tako se osigurava jednostavan prijenos podataka, bez potrebe za dugotrajnim ručnim prepisivanjem i mogućim pogreškama.

  Naša inovativna rješenja vam sigurno mogu pomoći, zato nas pozovite na sastanak. 

  Saznajte više

Kontakt

Suada Štitkovac
+387 61 614 645
suada.stitkovac@spica.com
Kontakt

Sarađujemo s mnogim proizvođačima računarskog softvera: