• Rješenja za hotelsku industriju

  Špica grupacija zajedno sa Dormakabom-om i Interel-om u mogućnosti su ponuditi široku paletu rješenja od onih manje zahtjevnih do najkompleksnijih. Od sustava kontrole pristupa zasnovanog na Dormakaba pametnim bravama, preko štednje energije sa odlagačima kartica, do nadzora sobe, te upravljanja temperaturom i ostalim podsustavima.

  1

Reference iz područja hotelskih sustava

Kroz suradnju s našim klijentima, stekli smo zavidnu brojku referenci u hotelijerstvu. Na ovoj stranici podrobnije ćemo Vam predstaviti neke od njih, a za cijeli popis referenci i više informacija slobodno nas kontaktirajte. 

 • Rezidencija Dioklecijan

  Temeljem dosadašnje suradnje, referenci i preporuka, Splitska kuća zdravlja d.o.o. odabrala je Špica Sustave, koja je ponudom rješenja norveškog partnera VingCard s pomoću VingCard Vision sustava i Signature modela elektroničke brave, omogućila siguran pristup sobama i apartmanima te korištenje dizala upotrebom jedinstvene kartice. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Dalmina hotel

  Dalmina je poslovni hotel u Splitu, sa 54 moderno uređene sobe, kongresnom dvoranom, sobom za sastanke i nizom drugih sadržaja koje nudi svojim gostima. Sobe imaju VingCard Signature RFID brave, koje jamče vrhunsku sigurnost, dok se stilske saten-krom brave savršeno stapaju s modernim interijerom.
   

  Preuzmi studiju primjera
 • Maistra

  Što se tiče projekta Maistra, glavni cilj je bio osigurati prikupljanje podataka u stvarnom vremenu na izvoru, Snimanje ID posla te brz i pouzdan prijenos podataka u središnju bazu podataka. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Bluesun

  Uvođenjem sustava za evidenciju radnog vremena Time&Space, tvrtka Sunce Koncern potvrdila je svoju predanost njegovanja ljudskih potencijala - investirala je u područje rada koje je neposrednije povezano sa organizacijom poslovanja i planiranjem, a time ima odlučujući utjecaj na zadovoljstvo kako zaposlenika tako i gostiju. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Piazza Luxury Suites

  Nalazi se u elegantnoj secesijskoj zgradi na slavnoj splitskoj Pjaci, prostoru ispred zapadnog ulaza u Dioklecijanovu palaču (tzv. Porta Ferrea). Piazza Luxury Suites odabrali su Špica Sustave, koja je ponudom VingCard Vision sustava, zadovoljila tražene uvijete. 

  Preuzmi studiju primjera
 • One Suite Hotel

  Sukladno višegodišnjem iskustvu i preporuci Starwooda, u upravi Sheraton hotela odluka je pala na ASSA ABLOY Hospitality (AAH) rješenja kojima se postiže očekivani i pouzdan nivo sigurnosti. Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan je od najmodernijih hotela, te su željeli imati što efikasnije procese.  

  Preuzmi studiju primjera
 • Regent Porto Montenegro

  Kako se kompleks Porto Montenegro planirano širio, potreba za kompleksnijim hotelskim sustavima bila je sve veća. Budući da su u staroj zgradi koristili Assa Abloy (VingCard) sustav elektronskih hotelskih brava, podrazumijevalo se da se isti nađe i u novoj zgradi Regent hotela. Kao lokalni predstavnik Assa Abloy opreme Špica je u suradnji s partnerskim poduzećem Vitreum realizirala kompletan projekt.
   

  Preuzmi studiju primjera

Kontakt

Nedim Rizvanović
+387 61 347 359
nedim.rizvanovic@spica.com
Kontakt