• Rješenja za hotelsku industriju

  Špica grupacija zajedno sa Dormakabom-om i Interel-om u mogućnosti su ponuditi široku paletu rješenja od onih manje zahtjevnih do najkompleksnijih. Od sustava kontrole pristupa zasnovanog na Dormakaba pametnim bravama, preko štednje energije sa odlagačima kartica, do nadzora sobe, te upravljanja temperaturom i ostalim podsustavima.

  1

 • Fizička kontrola pristupa

  Sistem za kontrolu fizičkog pristupa ključan je dio svakog sigurnosnog sistema. Moderan sustav za kontrolu pristupa temelji se na informacijskoj tehnologiji i dvjema naprednim identifikacijskim tehnologijama: biometriji i pametnim karticama.

  Dodjeljivanje osobnih pristupnih prava "ko smije kuda" pripada osnovnom nivo sistema. Po potrebi se mogu dodati specijalizirane višerazinske funkcije poput:

  • pristupnih rasporeda pomoću kojih se pristupnim pravima dodaje vremenska dimenzija,
  • postavke, prikupljanje i kontrola alarmnih stanja pomoću signala iz različitih priključenih senzora,
  • vizualni nadzor događanja na prostornoj shemi s grafičkim simbolima.
  Saznajte više
 • Evidencija radnog vremena

  Time&Space Manager korisnički je program namijenjen evidenciji radnog vremena.
  Ima široke mogućnosti definiranja različitih radnih planova i rasporeda.

  Odlikuje ga pregledan grafički prikaz događaja i obračuna koji omogućuje uvid u događaje i strukturu prisutnosti.
  Korisničko sučelje i operativni postupci namijenjeni su trenutnoj i aktualnoj evidenciji - podaci se obrađuju u realnom vremenu.

  Prilagodljivost različitim potrebama korisnika osigurana je mnoštvom podesivih parametara, rasporedima, kalendarskim događajima i operatorskim intervencijama koji se mogu prilagoditi različitim pravilima obračuna. Naravno, predviđeni su različiti pristupi kojima operater može učiniti iznimke od automatski postavljenih pravila.

  Rezultati obračuna i statusi evidencije dostupni su u obliku brojčanih predefiniranih izvješća te korisnički podešenih izvješća koja se mogu izvoziti ili poslati putem e-maila.

  Time&Space Manager omogućuje:

  • praćenje radnog vremena,
  • precizan obračun i pripremu podataka koje je moguće prenijeti u različite programe za obračun plaće ili druge HR sustave.
  Saznajte više
 • Inventura osnovnih sredstava

  Program "Popis osnovnih sredstava FIND02" koji radi na ručnim terminalima namijenjen je provođenju inventure osnovnih sredstava. Omogućuje pohranu velike količine podataka i upravljanje svim informacijama koje popisivačima mogu zatrebati na terenu.

  Ručna računala sve su prisutnija, a mnoga od njih imaju ugrađene bar kod čitače što ih čini idealnim alatom za obavljanje različitih inventura. Pripremili smo posebno rješenje za hotele koje omogućuje visoku fleksibilnost pri popisivanju, a uz to je i jednostavno za korištenje. 

  Saznajte više
 • Elektronske brave

  Allure by VingCard
  Allure je brava nove generacije koju su nestrpljivo čekali svi dizajneri interijera i hotelijeri kojima je estetika od ključnog značaja. Allure u hotelsku atmosferu unosi novi ugođaj te istovremeno gostu osigurava sigurnost i udobnost najvišeg nivoa. Izaberite svoju Allure kombinaciju koja najbolje odgovara Vašim potrebama. 

  Essence by VingCard 
  Essence brava je u hotelsku industriju donijela novost - u kućištu spaja sve komponente, uključujući i čitač. Na taj način pruža minimalizam i učinkovitost. Izvana ostaje samo esencija koja donosi fleksibilnost, sigurnost i udobnost gostiju. 

  Signature RFID by VingCard
  RFID tehnologija je budućnost već čvrsto ukorijenjena u Signature ponudi. Gostu omogućuje veću udobnost jer se kartica (ili telefon) samo prislone na čitač. RFID kartice također pružaju veću sigurnost jer ih je, za razliku od magnetskih, nemoguće kopirati.  

  E-Cylinder by VingCard
  E-cylinder pruža fleksibilno i kompaktno za vrata gdje konvencionalne brave nisu najprikladnije. Nadogradnja mehaničke brave je jednostavna i ne predstavlja veliki trošak.

  Classic by VingCard
  Classic je klasična brava koja zadovoljava visoke sigurnosne standarde. Radi s magnetskim ili pametnim karticama i implementirana je u više od tisuću hotela širom svijeta.  

  VingCard Elsafe vodeći je globalni proizvođač elektronskih sigurnosnih sustava. VingCard rješenja još od 1979. godine pružaju potpun nadzor i fleksibilnost

  Saznajte više
 • Sobni sefovi

  Gosti se osjećaju ugodno kada osjećaju sigurnost, zadovoljstvo će biti još veće ako se njihove vrijednosti mogu sigurno pohraniti u sobnom sefu.
  Prigodna dimenzija i unutarnja utičnica u sefu omogućuje gostima da bezbrižno zaključaju svoje elektronske uređaje, npr. svoje mobilne uređaje ili računara, a time i pune bateriju.

  Saznajte više
 • Upravljanje energijom

  Smart kontrola grijanja, hlađenja i ventilacije i ventilacije omogućuje značajne uštede i omogućuje gostima ugodan boravak. Temeljna zadaća sistema za nadzor soba je neometano djelovanje svih uređaja u sobama i manja potrošnja energije.

  Saznajte više

Kontakt

Nedim Rizvanović
+387 61 347 359
nedim.rizvanovic@spica.com
Kontakt