• Hotelski sistemi

  Hotel Park

  Time&Space sistem značajno nam je pojednostavio odjel ljudskih resursa, koji se sada sastoji od jedne osobe. Osim smanjenja troškova poslovanja, ključna prednost sistema je bolje planiranje i nadzor nad radom zaposlenih, što je preuvijet kako bi se osigurala najviši  nivo i kvalitete hotelskih usluga.

Do nedavno su mnoga ključna područja hotelskog poslovanja u cijelosti bila tretirana pojedinačno (npr. za upravljanje ljudskim resursima, vrijeme snimanja, služba za prijam, održavanje soba). Stoga, u mnogim sredinama još uvijek se mogu pronaći nepovezani sistemi, što rezultira fragmentiranim informacijama i dupliciranjem posla.

 

Univerzalna kartica (multi-application card), koja se temelji na RFID tehnologiji, sada otvara mogućnost integriranja različitih rješenja. Jedinstveni sistem stvara okruženje koje je jednostavno za korištenje, bolji uvid u organizaciju poslovanja, lakše koordinacije poslova i bržu prilagodbu savremenim zahtjevima. Špicina rješenja temelje se upravo na takvim karticama, dakle, predstavlja veliki korak prema integraciji odvojenih segmenata u cjelinu.
 

 • Ponuda

  Sistem za kontrolu fizičkog pristupa ključan je dio svakog sigurnosnog sustava. Moderan sistem za kontrolu pristupa temelji se na informacijskoj tehnologiji i dvjema naprednim identifikacijskim tehnologijama: biometriji i pametnim karticama.  

 • Oprema

  Hoteli, lječilišta i druge ustanove koje nude mogućnost noćenja mogu gostu pružiti sigurnost upotrebom univerzalne kartice, a sigurnosne pregrade usmjeravaju kretanje osoba, osiguravaju bolji video nadzor. Mogu čak i eliminirati potrebu za sigurnosnim osobljem. 

 • Usluge

  Nudimo mogućnost pregleda postojećih sistema i opreme, te prijedlog o optimizaciji istih.

 • Reference

  Kroz saradnju s našim klijentima, stekli smo zavidnu brojku referenci u hotelijerstvu. Na ovoj stranici podrobnije ćemo Vam predstaviti neke od njih, a za cijeli popis referenci i više informacija slobodno nas kontaktirajte.  

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
ba_info@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas: