• Hotelijerstvo

  Uvođenjem sistema za evidenciju radnog vremena Time&Space, kompanija Swissotel Sarajevo potvrdila je svoju predanost njegovanja ljudskih potencijala - investirala je u područje rada koje je neposrednije povezano sa organizacijom poslovanja i planiranjem, a time ima odlučujući utjecaj na zadovoljstvo kako zaposlenika tako i gostiju.

Reference u hotelskim sistemima

Kroz suradnju s našim klijentima stekli smo impresivnu brojku referenci u hotelijerstvu. Ovdje su neke od njih detaljno opisane, a za potpunu referentnu listu i više informacija nas kontaktirajte i mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći.
 

 • Rezidencija Dioklecijan

  Temeljem dosadašnje suradnje, referenci i preporuka, Splitska kuća zdravlja d.o.o. odabrala je Špica Sisteme, koja je ponudom rješenja norveškog partnera VingCard s pomoću VingCard Vision sistema i Signature modela elektroničke brave, omogućila siguran pristup sobama i apartmanima te korištenje dizala upotrebom jedinstvene kartice.  

 • Dalmina hotel

  Dalmina je poslovni hotel u Splitu, sa 54 moderno uređene sobe, kongresnom dvoranom, sobom za sastanke i nizom drugih sadržaja koje nudi svojim gostima. Sobe imaju VingCard Signature RFID brave, koje jamče vrhunsku sigurnost, dok se stilske saten-krom brave savršeno stapaju s modernim interijerom. 

 • Maistra

  Što se tiče projekta Maistra, glavni cilj je bio osigurati prikupljanje podataka u stvarnom vremenu na izvoru, Snimanje ID posla te brz i pouzdan prijenos podataka u središnju bazu podataka. 

 • Bluesun

  Uvođenjem sistema za evidenciju radnog vremena Time&Space, tvrtka Sunce Koncern potvrdila je svoju predanost njegovanja ljudskih potencijala - investirala je u područje rada koje je neposrednije povezano sa organizacijom poslovanja i planiranjem, a time ima odlučujući utjecaj na zadovoljstvo kako zaposlenika tako i gostiju.

 • Piazza Luxury Suites

  Nalazi se u elegantnoj secesijskoj zgradi na slavnoj splitskoj Pjaci, prostoru ispred zapadnog ulaza u Dioklecijanovu palaču (tzv. Porta Ferrea). Piazza Luxury Suites odabrali su Špica Sisteme, koja je ponudom VingCard Vision sistema, zadovoljila tražene uvijete.  

Kontakt

Nedim Rizvanović
+387 33 765 285
nedim.rizvanovic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti