• Hotelijerstvo

  Uvođenjem sistema za evidenciju radnog vremena Time&Space, kompanija Swissotel Sarajevo potvrdila je svoju predanost njegovanja ljudskih potencijala - investirala je u područje rada koje je neposrednije povezano sa organizacijom poslovanja i planiranjem, a time ima odlučujući utjecaj na zadovoljstvo kako zaposlenika tako i gostiju.

Oprema za hotelijerstvo

 • Hotelska oprema

  Hoteli, lječilišta i druge ustanove koje nude mogućnost noćenja mogu gostu osigurati veću udobnost i sigurnost uporabom univerzalne opreme, kao što su sistemi za pametnu sobu, elektronske brave i napredni sistemi kontrole pristupa. 
   

  Pročitajte više
 • Time&Space softver za upravljanje radnim vremenom i kontrolom pristupa

  Programsku opremu sustava Time&Space® odlikuje modularnost, cjelovitost te jednostavnost korištenja i povezivanja s drugim sustavima. Sistem kontrole pristupa za "back of house" dio vašeg hotela, hostela, apartmana, kao i napredni sistem za upravljanje ljudskim resursima vam omogućavaju centralni nadzor u realnom vremenu kako bi osigurali najviši nivo sigurnosti za vaše goste, zaposlene i kao i ekonomičnost poslovanja vaše organizacije. 
   

  Pročitajte više
 • Registracijski terminali i kontroleri

  Registracijski terminali i kontroleri pristupa osnovni su elementi hardvera sustava Time&Space. Sistem je moguće integrirati u vaše postojeće sisteme pametne sobe ili kontrole pristupa, kao i instalirati potpuno novi hotelski sistem od nule. 

  Pročitajte više
 • Time&Space čitači za identifikaciju

  Kroz različite načine registracije, od terminala sa opcijom registracije preko RFID kartice, tokena, biometrije ili registracije sa mobilnim telefonom, Špica oprema nudi široku paletu funkcionalnosti za lakše upravljanje ljudskih resursa, planiranje i praćenje evidencije radnog vremena. 

  Pročitajte više
 • Time&Space kartice i dodaci

  Uz kartice i privjeske nudimo širok izbor beskontaktne identifikacijske tehnologije (RFID). 

  Pročitajte više
 • Oprema za video nadzor

  Video nadzor nepogrješiv je dio tehničkih sigurnosnih sustava na koji se oslanjaju različiti poslovni sustavi. 

  Pročitajte više
 • Sigurnosne pregrade i okretna vrata

  Sigurnosne pregrade usmjeravaju kretanje osoba, osiguravaju bolji video nadzor, a mogu čak i eliminirati potrebu za sigurnosnim osobljem.
   

  Pročitajte više

Kontakt

Nedim Rizvanović
+387 33 765 285
nedim.rizvanovic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti