• Hotelijerstvo

  Uvođenjem sistema za evidenciju radnog vremena Time&Space, kompanija Swissotel Sarajevo potvrdila je svoju predanost njegovanja ljudskih potencijala - investirala je u područje rada koje je neposrednije povezano sa organizacijom poslovanja i planiranjem, a time ima odlučujući utjecaj na zadovoljstvo kako zaposlenika tako i gostiju.

HOTELIJERSTVO

 Pojam udobnosti danas obuhvaća pojedine elemente koji nisu oduvijek bili u prvom planu. Važnost su dobili u zadnje vrijeme zbog bržeg tempa života i novih navika koje sa sobom donose napredne tehnologije. Među najistaknutijima su:

 • privatnost,
 • sigurnost,
 • dostopnost komunikacije.

Učinkovito upravljanje raznovrsnim hotelskim uslugama te svakodnevno ispunjavanje sve većih očekivanja gostiju nalaže korištenje naprednih tehnologija. One bi trebale postojati u gotovo svakom segmentu, ali također ne bi smjele nadjačati druge čimbenike koji pridonose ugodnoj i opuštenoj atmosferi hotelskog okruženja. Dvije stvari su pri tome posebno važne:

 • integracija brojnih "djelomičnih" platformi u jedinstven hotelski sistem te
 • nenametljivo korištenje pametnih uređaja koji mogu diskretno obraditi složene zadatke.

Špicini sistemi osiguravaju udobnost uporabom najsavremenijih tehnologija. Na taj način posvećujemo jednaku pažnju gostima i osoblju hotela jer zaposlenici su ti koji mogu stvoriti posebnu atmosferu hotela, što mu donosi prednost. 

 • Hotelska rješenja

  Rješenja

  Učinkovito upravljanje raznovrsnim hotelskim uslugama i ispunjavanje sve većih očekivanja gostiju nalaže korištenje naprednih tehnologija. Pogledajte naša rješenja za optimizaciju Vašeg poslovanja i osiguravanje udobnosti Vašim gostima. 

  Pročitajte više
 • Signature oprema

  Oprema

  Špica svojim partnerima nudi kvalitetnu uslugu i opremu, koja na dugi rok opravdava investiciju. Kada se radi o sigurnosti i iskustvu vaših gostiju, možemo ispuniti sva očekivanja, kao i osigurati da pratite najnovije standarde i trendove. 

  Provjerite koju opremu smo izabrali za vas. 

   

  Pročitajte više
 • Reference

  Kroz saradnju s našim klijentima stekli smo impresivnu brojku referenci u hotelijerstvu. Ovdje su neke od njih detaljno opisane. Ispod ih možete detaljnije pregledati, a za cijelu referentnu nas kontaktirajte, te ćemo vam sa veseljem podijeliti naša iskustva

  Pročitajte više

Kontakt

Nedim Rizvanović
+387 33 765 285
nedim.rizvanovic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti