• Financijsko područje

   

  Uvođenjem Time & Space sustava, Banka Koper je u pola godine uspjela uvesti centralizirano elektronsko evidentiranje radnog vremena, eliminirala je kašnjenja i greške u pripremi obračuna plača, smanjila potrošnju papira i osigurala da svi zaposlenici imaju pristup informacijama o prisutnosti u realnom vremenu.
  

  Marko Režek, Banka Koper  

Banke, osiguravajuća društva i druge financijske institucije u vremenu nepovoljnih tržišnih uvjeta, pritiska konkurencije i sve složenijih zakonskih regulativa suočeni su s nekoliko izazova. S jedne strane nastoje uvesti nove usluge, s druge brinu o dosljednosti i ekonomičnom poslovanju. Gospodarstvo zahtijeva pažljivo upravljanje geografski raspršenim osnovnim sredstvima i troškovima rada. Špica pomaže financijskim institucijama osigurati usklađenost poslovanja, učinkovito upravljanje osnovnim sredstvima i smanjenje ručne administracije pri upravljanju ljudskim resursima.

Poslovanje s gotovinom predstavlja povećani sigurnosni rizik, o čemu govori relativno velik broj pokušaja pljački. Unatoč debelim zidovima trezora, naprednom tehničkom osiguranju i složenim sigurnosnim politikama, temelj je sigurnosti financijskih ustanova u ljudima. Uspješna obrada sigurnosnih procesa zahtijeva cjelovit prikaz sigurnosti (fizička sigurnost - tehnička i logička sigurnost - informacijska sigurnost) te je snažno povezana s upravljanjem identitetima zaposlenih kroz cijeli životni ciklus te rukovanjem ljudi na poslu. Modernim i naprednim rješenjima Špica financijskim ustanovama pomaže cjelovito i integrirano upravljati sigurnošću i smanjiti rizike.

 • Rješenja

   Financijske institucije imaju posebne zahtjeve koji se moraju strogo poštivati. Pozivamo Vas da pogledate rješenja koja su nastala u saradnji s financijskim institucijama.

  Pročitajte više
 • Oprema

  Programsko rješenje Time&Space® odlikuje modularnost, potpunost te jednostavnost korištenja i povezivanja s drugim sistemima, a video nadzor nepogrješiv je dio tehničkih sigurnosnih sustava na koji se oslanjaju različiti poslovni sistemi.

  Pročitajte više

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
ba_info@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti