• Distribucija

  Bavaria

   

  Bavaria nastoji na mnogim područjima biti ispred konkurencije. Stoga se odlučila za optimizaciju poslovanja kroz učinkovito praćenje informacija sa terena putem sustava Frontman.
   

  Preuzmi studiju primjera
 • Skladišno poslovanje WMS

  Za optimalan rad u skladištu nužna je informacijska podrška. U ponudi imamo razna rješenja za različite vrste skladišta. Accellos za veća skladišta, Hydra za manja i Vocollect glasovno navođenje za ona najkompliciranija. Smanjite troškove skladišta i ubrzajte procese upotrebom naših rješenja za upravljanje skladištem.

  Želim saznati više
 • Frontman SFA

  Prodaja artikala ključni je poslovni proces proizvođača i distributera proizvoda široke potrošnje. Učinkovite putničke službe, briga za pune police, prave cijene, brza logistika, praćenje konkurencije - svim tim aktivnostima treba dobro upravljati. Ako želite povećati učinkovitost vašeg prodajnog tima, potrebno je osigurati odgovarajuću podršku. Povećajte produktivnost svoje terenske ekipe uporabom mobilnog sustava Frontman SFA.
   

  Želim saznati više
 • Rješenja za označavanje i praćenje

  Pravilno označavanje proizvoda osnova je za sljedljivost tokom njihova cjelokupnog životnog vijeka. Obilježavanje se provodi u skladu sa standardima snabdjevnog lanca i minimalizacije troška.

  Uvedite potpuno praćenje proizvoda i pošiljki za sebe i za svoje klijente. RFID i bar kod.

  Želim saznati više

Kontakt

Dario Radošević
+387 33 765 285
dario.radosevic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti