• Distribucija

  Bavaria

   

  Bavaria nastoji na mnogim područjima biti ispred konkurencije. Stoga se odlučila za optimizaciju poslovanja kroz učinkovito praćenje informacija sa terena putem sustava Frontman.
   

  Preuzmi studiju primjera

Distribucija artikala široke potrošnje

Distributeri artikala široke potrošnje moraju se brinuti o tome da li su njihovi artikli prisutni na prodajnim policama i da li ih kupci kupuju. Narudžbe koje distributer primi preko putničke službe ili neposredno od trgovca potrebno je što optimalnije dostaviti naručitelju.

Voditelj prodaje planira aktivnosti putnika i prati ostvarivanje zadanih prodajnih ciljeva. Posjete kupaca postaju sve kompliciraniji zadatak koji zahtijeva pažljivo planiranje i usmjeravanje od strane dobavljača. Putnici i njihovi voditelji u našim rješenjima imaju snažnu podršku svom radu jer su im sve potrebne informacije uvijek na dohvat ruke: podaci o kupcima, prethodne narudžbe, popisi, planogrami, popis akcija, zadaci za posjete, poruke, osobni ciljevi putnika i drugo.

Voditelj logistike mora sve operacije u skladištu i dostavi izvesti što optimalnije kako bi promet inventara bio što veći. Kod distribucije prehrambenih artikala životinjskog porijekla potrebno je poštivati zahtjeve o praćenju artikala po skupinama ili datumima upotrebe. Sistemi za upravljanje skladištima (WMS) pomoću bar kodova, prijenosnih terminala i glasovnog vođenja postali su konstanta u uspješnim distributerskim kompanijama.  

 • Rješenja

  Smanjite troškove skladišta, povećajte produktivnost terenske ekipe i uvedite potpuno praćenje proizvoda i pošiljki za sebe i svoje klijente.

  Pročitajte više
 • Oprema

  Oprema koja se upotrebljava u distribucijskim preduzećima mora biti prilagođena zahtjevnom skladišnom i terenskom okruženju i ne smije ometati proces rada. Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosnom aspketu i praktičnoj upotrebi.  

  Pročitajte više
 • Reference

  Sarađujemo s najvećim distribucijskim kompanijama u regiji. Pomažemo im da upravljaju protokom materijala i informacijama od dana primitka narudžbe do dana isporuke robe. Na sljedećim poveznicama možete pronaći cijelu referentnu listu. 

  Pročitajte više

Kontakt

Dario Radošević
+387 33 765 285
dario.radosevic@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti