• Obavijest o kraju prodajnog ciklusa opreme DOX

  Korisnike i novi pretplatnike obavještavamo da zbog sve teže dostupnosti rezervnih dijelova DOX kontrolera na tržištu, Špica Sistemi d.o.o. od 1.7.2015. završava s isporukom DOX kontrolera. Posljednji datum za naručivanje DOX kontrolera je 30.06.2015., odnosno do isteka zaliha.


  Nova oprema (Zone Door i Zone Wing), koja zamjenjuje DOX opremu, kompatibilna je s DOX kontrolorima i može se koristiti na postojećim sustavima. Time&Space verzija 8.50 omogućava djelovanje oba uređaja (DOX i Wing / Door) u isto vrijeme, i zato nema potrebe za hitnu zamjenu opreme.


  Isto vrijedi i za opremu Button DX, uređaj za evidenciju registracije DOX. Umjesto Button DX uređaja dostupan je Zone Button TT, koji je izravno povezan preko Etherneta.

  Za bilo kakva pitanja ili pomoć smo na raspolaganju.

  Kontaktirajte nas
 • Obavijest o kraju prodajnog ciklusa opreme DOG20

  Korisnike i novi pretplatnike obavještavamo da zbog sve teže dostupnosti rezervnih dijelova DOG kontrolera na tržištu, Špica Sistemi d.o.o. od 1.7.2015. završava s isporukom DOG20 kontrolera. Posljednji datum za naručivanje DOG20 kontrolera je 30.06.2015., odnosno do isteka zaliha.


  Postojeće sisteme moguće je proširiti sa srodnim terminalima za registraciju radnog vremena Sigma i Zone Button. Programska oprema Time & Space verzija 8.50 podržava sve tri vrste terminala u isto vrijeme.

  Za bilo kakva pitanja ili pomoć smo na raspolaganju.

  Kontaktirajte nas

Kontakt

Podrška
+387 33 765 286
ba_support@spica.com
Kontakt