Smjer, u kojem idemo

 • Pokretljivost
 • Inovativnost
 • Prestizanje očekivanja
 • "We manage time and space, real space in real time"

  Misija

  Od osnivanja, Špica Sustavi, bavili su se implementacijom barkodova u razne sustave. Nakon otkrića RFID tehnologije, u svoj opus proizvoda, vlastitog i stranog razvoja, dodali smo rješenja koja i danas optimiziraju poslovanja poduzeća. Naš se razvoj, naravno, orijentira i prema cloud rješenjima, koje uz Bluetooth tehnologije otvaraju nova područja mobilnog poslovanja, čime se prilagađamo novim načinima rada u gospodarstvu i javnoj upravi.

  Naša je misija da procesi, kojima tehnologija može ubrzati posao, budu što pokretniji, da zaposlenici mogu reagirati u realnom vremenu, te da zbog brzine i kvalitete rada, možemo prestići konkurenciju.

  Razvoj

  Od samog početka Špica grupa uz integraciju IT rješenja temelji na razvoju vlastitih rješenja. Naš je razvoj zaobuhvaća tako software kao i hardware. Plod razvoja su Time&Space sustav za upravljanje radnim vremenom i kontrolom pristupa s modulima poput mobilnog registriranja na terenu putem mobilnih telefona, modula za najavu odsutnosti i integracije s računovodstvenim sustavima. Jedan od naših razvojnih produkata je i Frontman sustav za podporu putnicima: naručivanje, prodaja i marketing.

  Stručni tim

  U Špici imamo stručno osposobljen tim, od kojeg najveći dio ima fakultetsko obrazovanje i višegodišnje iskustvo na poslovima sustavne integracije IT rješenja. Za našu ekipu često čujemo da je baš ona ta s kojom stranke žele raditi. Nama je to nama najveće priznanje da smo na pravom putu.

  Integracija IT sustava

  Integracija naprednih tehnoloških sustava postala je obavezan dio IT struktura u procesima poduzeća. Zato se klasičan odnos proizvođač - kupac mjenja u dugoročnu obostranu partnersku suradnju, koja počinje uvođenjem i nastavlja se kroz svakodnevno korištenje. Naš stručni tim posjeduje znanje i iskustvo koje omogućava pružanje kvalitetne podrške tijekom "životnog" vremena implementiranih sustava.