Choose languageLanguage
Blog

Špica uvrštena na ASMAG-ovu listu Security 50 - Godišnji pregled globalne sigurnosne industrije

Špica uvrštena na ASMAG-ovu listu Security 50 - Godišnji pregled globalne sigurnosne industrije
Datum
18/03/2021

S ponosom objavljujemo da je Špica uvrštena na ASMAG-ov popis 50 najuspješnijih kompanija u svijetu koje razvijaju sisteme tehničke zaštite. Zahvaljujući ovoj nagradi zaokružili smo izuzetno uspješnu godinu jer smo, uz Microsoftovu nagradu za partnera godine, još jednom od strane Gartnera prepoznati kao jedan od vodećih proizvođača aplikacija za evidenciju radnog vremena.

Uvrštavanje na listu Security 50 veliko je priznanje za naš dugogodišnji rad i trud u segmentu uvođenja inovacija u području tehničke sigurnosti, osobito kontrole pristupa.

ASMAG-ova lista Security 50

Napretkom tehnologije, mijenja se i područje kontrole pristupa. Sve više se kao sredstvo identifikacije koristi smartphone, a mi u Špici razvijamo i nova rješenja temeljena na pametnim satovima i pametnim prstenovima.

Osim toga, veliki dio informacijske infrastrukture premješta se u cloud što kontrolu pristupa čini jednostavnijom i pristupačnijom za krajnje korisnike. Hardverska infrastruktura Špica Zone dizajnom je već prilagođena ovom novom konceptu što su prepoznali i naši medijski i tehnološki partneri, a rezultat su navedene nagrade i priznanja.

Zahvaljujući takvim tehnološkim promjenama, dolazi i do revolucije poslovnih modela distribucije i prodaje te implementacije i održavanja ovakvih rješenja.

Želite li saznati više informacija o ovom segmentu? Svakako nas kontaktirajte za više informacija.





>