Choose languageLanguage
Studija primjera

Glasovno upravljanje u skladištu: Mercator

28/08/2019
Preuzmi
Glasovno upravljanje u skladištu: Mercator

Mercator je uveo glasovno komisioniranje u svom distribucijskom centru u Naklu i time znatno poboljšao produktivnost, zadovoljstvo i sigurnost svojih djelatnika.

Suočeni s velikim izazovima u svom distribucijskom centru i hladnom pogonu, u Mercatoru su se odlučili poboljšati uvjete, sigurnost i produktivnost uvođenjem glasovnog upravljanja skladištem.

Djelatnici Mercatora rade u ekstremnim uvjetima, kao što su: iznimno niska temperatura, rad u rukavicama koje otežavaju rukovanje s čitačima barkoda, na zaslonima terminala se tijekom rada sakuplja led, baterije uređaja su slabo izdržljive, te brojni drugi.

Uz ŠPICINE stručnjake i detaljnu analizu njihovih izazova, u Mercatoru su uveli glasovno upravljanje i time znatno podigli produktivnost, zadovoljstvo i sigurnost djelatnika. Zahvaljujući glasovnom upravljanju, djelatnici sada mogu raditi slobodnih ruku, ne moraju brinuti o ledu na ručnim terminalima, a vrijeme potrebno za edukaciju je značajno skraćeno.

Kao zadovoljni klijent koji planira uvođenje glasovnog komisioniranja i u svoje ostale distribucijske centre, Mercatoru je bilo drago sa ŠPICOM napraviti studiju slučaja.